Arhipelagul Seychelles, aflat in largul coastei de est a Africii, in Oceanul Indian, este un paradis tropical, cunoscut in special datorita frumusetii peisajului oceanic si al plajelor sale unice. Insulele au un climat excelent care le-a transformat de-a lungul anilor intr-o destinatie idilica pentru cei care adora sa stea la soare intr-un decor fabulos. Seychelles a fost colonie britanica pana in 1977, avand o istorie influentata de-a lungul vremii de culturile africane, arabe, asiatice si europene.

Arhipelagul este situat la circa 1000 km NE de insula Madagascar și la 1700 km de continentul african și este alcătuit din 42 insule granitice și 73 insule coraligene dezvoltate pe un lanț muntos submarin.

Capitala tarii, si cel mai mare oras, este Victoria, aflat pe insula Mahe, dar exista alte 114 insule, fiecare fiind definita de o incredibila diversitate etnica si culturala.

Atractiile din Arhipelagul Seychelles poarta vizitatorul catre comorile naturale ale tarii, aflate pe insulele de granit. Parcurile nationale si plajele reprezinta, cu siguranta, principalele locuri in care poposesc turisti din toate colturile lumii, dar nu trebuiesc uitate nici dansurile nationale si preparatele culinare creole. Numita si insula ingerilor, aici te poti bucura de plaje cu un nisip foarte fin, de o bucatarie cu specific oriental si de momente de relazare absolut exceptionale.

Capitala este un orasel mic cu putine magazine si restaurante, dar cu multe shopuri de suveniruri. Personal, va recomand cu caldura resortul CONSTANCE. Este absolut superb, am stat in el si am fost uimit de dimensiunile uriase. Practic este imens, compus din plaje foarte frumoase si un complex urias si luxos.

Recomand aceasta insula celor care vor multa liniste si relaxare deplina, apele sunt superbe si te lasi cuprins de o atmosfera  deosebita. Insula este mica, intr-o excursie de o zi poti sa explorezi toata insula si sa te bucuri de toate plajele superbe si apele cristaline.

Pin It on Pinterest