Jamaica este o destinatie foarte interesanta, in special daca mergeti in zona Negril in Montego Bay unde veti gasi cele mai renumite plaje de aici. Majoritatea resorturilor de pe insula sunt all inclusive doarece inafara acestora situatia sta putin diferit, saracia vizibila la tot pasul fiind putin descurajanta pentru un turist cu anumite asteptari.

Atmosfera este superba, oamenii sunt veseli si primitori, iar clima si muzica reggae te relaxeaza alaturi de un coktail cu rom si o cafea de pe Blue Montain.

Aceasta vacanta este ideala pentru relaxare si pentru a va incarca bateriile. Din pacate eu nu am ajuns in capitala fiindca este destul de departe de Montego Bay, dar o puteti face voi cu avionul pana in Kingston. Eu am preferat plajele din Negril, zona fiind preferata de majoritatea turistilor pentru plajele incredibile si serviciile de caitate de aici.

Per ansamblu, Jamaica este o insula frumoasa (cu partile ei bune si rele), dar care se poate mandri cu o vegetatie si o fauna extrem de bogata, iar daca puteti sa mergeti sa faceti un ragting bamboo este o experienta superba pe care n-ar trebui s-o ratati.

Sa incercati sa mancati de pe strada mancarea lor este „jerk” este un fel de gratar care se face din carne marinata cu un sos dulce-iute si este un deliciu.Cei care vor sa viziteze Jamaica as recomanda sa iasa si din resort nu este periculos sa vada si viata lor, in ce conditii traiesc, cum sunt de relaxati, fumeaza majoritatea iarba si asculta muzica lor reggae.

Cum spuneam, Jamaica este o destinatie foarte interesanta, poate cea mai frumoasa dintre Insulele Caraibe. Nu uitati sa mergeti si sa vizitati bazarul de suveniruri care este destul de mare. In incheiere va recomand din toata inima sa vizitati aceasta minunata tara (mai ales  persoanelor care joaca golf pentru ca am vazut foarte multe resorturi cu terenuri de golf superbe) si sa aveti un concediu minunat.

Pin It on Pinterest