Ko Chang este una dintre cele mai frumoase insule din Thailanda, cu plaje lungi de nisip alb. Insula găzduiește, de asemenea, o gamă largă de faunei sălbatice, inclusiv o bună selecție de păsări, șerpi, cerbi și un număr de elefanți. Insula și împrejurimile sale sunt locuri excelente pentru snorkeling, scufundări și drumeții în junglă. Descoperirea insulei ca destinație turistică începând cu anul 2000 a adus o mare dezvoltare rapidă și, în timp ce era încă mult mai liniștită decât în ​​locuri precum Phuket sau Ko Samui, este departe de liniște în sezonul estival. În ceea ce privește serviciile și activitățile destinate în mod special turiștilor, prețurile au atins un nivel atât de înalt, încât proprietarii de insulină se pretează să se retragă din piață în comparație cu celelalte insule.

   Îmi place sălbatice și natura și am fost încântat să aflu că Koh Chang este mare pentru asta – făcându-l una dintre cele mai bune insule din Thailanda. Insula este populată cu diverse specii de păsări și maimuțele neacceptabile. Știu că unii oameni nu-i plac maimuțele pentru că au o reputație de a fi furioși și de a fura lucruri, dar eu le găsesc încă hazlii și mă bucură imediat și amuzat ori de câte ori văd una (sau multe, așa cum sa întâmplat la Pădurea Maimuțelor în Bali).

 

        gastronomia: „Ca turist trebuie, de asemenea, sa incerci bucataria  thailandeza, sofisticata si condimentata, precum si mancarea de pe strada. Incercati tom yam soup (supa lor traditionala), fructe de mare si chiar daca sunt “very spicy” gustati sosurile pe care le servesc. Street-food-ul este sigur, la fiecare colt de strada si pe fiecare trotuar veti gasi vanzatori ambulanti care pregatesc diverse feluri de mancare (fructe de mare, pui, etc), majoritatea pregatite pe loc. Si foarte multe si variate tipuri de fructe.”

Pin It on Pinterest